Kogeopskrifter

Rioja | Tirsdag aften blev jeg inviteret ned til det helt nye, som jeg har…

📍Rioja | Tirsdag aften blev jeg inviteret ned til det splinternye riojafinnieston, som jeg har længes efter at se siden annonceringen af ​​dets genåbning og udnævnelsen af ​​Michelin-stjernekokken – Chef Miguel Angel Mayor. Dette er den første britiske udnævnelse til kokken Miguel Angels borgmester i El Bulli berømmelse, hvilket helt sikkert gør dette til en af ​​de mest spændende nye madoplevelser, der har prydet Glasgow og Skotland i lang tid. Selve spillestedet er blevet totalt omtænkt, og ærligt talt føles det som om du sidder på en restaurant på den spanske kystlinje (det hjalp, at det var 26 grader på det tidspunkt ☀️). Det føles sommerligt og luftigt, og farvesammensætningen er lækker – hvis du ikke kan tage til Spanien, så tag Spanien med til dig, ikke?! Vi prøvede en række retter ud af a la carte-menuen, som byder på et eventyrligt udvalg af tapas, forret, hoved- og dessertretter lavet af skotske råvarer af bedste kvalitet, og lad mig fortælle dig, at hver eneste vi prøvede var enestående. Hele måltidet føltes virkelig som en fejring af det spanske køkken, og det var virkelig en fordybende oplevelse, som bragte masser af solskinsfyldte minder frem. Jeg må sige, at Kyle og jeg ikke er så meget til at bestille desserter på restauranter, da jeg er 100 % mere af en velsmagende individual, MEN den hvide chokolade, jordbær og irn bru snedessert var PÅ PUNKT! Kyle sagde endda “det her er måske den bedste dessert, jeg nogensinde har spist”. Stor ros fra manden, der ville takke nej til en klistret toffee-budding. Det sprøde kyllingeskind med blæksprutte og kylling var også absolut lækker. Restauranten er tilgængelig for frokost- og middagsreservationer mandag – søndag, og jeg kan ikke anbefale det nok!

Related Articles

Back to top button