Kogeopskrifter

Privat spisning I aftes var jeg vΓ¦rt for en privat spiseoplevelse, som var en…

Non-public Eating πŸ’« I aftes var jeg vΓ¦rt for en privat spiseoplevelse, som var en absolut blast! PΓ₯ menuen var et par af mine yndlingsretter og smagsvarianter, og det lykkedes mig ogsΓ₯ at snige mig et par af mine MasterChef-retter ind! Jeg er helt vild med at lave mad til andre, og det var sΓ₯dan en lΓ¦kkerbisken at lave mad for disse damer ved deres juleafhentning – har fΓ₯et mig helt i feststemning 🀩 PΓ₯ menuen; Sesam- og doubanjiang-braiseret oksekΓΈd med kort ribbonbon, jordskokkepurΓ© β€’ ‘Surf and Turf’ Kind tigerreje-baobolle, pΓ¦re- og gochujang-glasur, ristede jordnΓΈdder & svinekΓΈd og purlΓΈgsjiaozi β€’ GrΓΈn karry, pandestegt havaborre, bΓΈnnespiresalat β€’ KokosnΓΈd panna cotta, mango og ananas, ingefΓ¦rkrumme Hvis du leder efter en privat kok til din fest eller festmiddag eller naked har brug for en undskyldning for at klΓ¦de dig ud og spise godt, sΓ₯ kontakt os, og jeg vil elske at snakke!

Related Articles

Back to top button