Kogeopskrifter

PISKET JORDBÆR FROSTING⁣ ⁣ •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• •••⁣

✨PISKET JORDBÆR FROSTING✨⁣ ⁣ ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• •••••⁣•••••••••••⁣ GF • DF • V • VEG⁣ ••••••••••••••••••••••• •••••••••••••••••••••••⁣•••••••••••⁣ ⁣ Hvis du er fan af pisket frosting, vil elske det her!! Den er hverken for sød eller tung og smager lækkert! Min ven auds_bakes lavede jordbærfrosting med frysetørrede jordbær den anden dag og inspirerede mig til at lave mine egne! Jeg brugte denne frosting til at toppe mine vaniljecupcakes (GF yellow cake combine thrivemarket), og den var så god!! ⁣ •⁣ •⁣ OPSKRIFT:⁣ » 1 kop miyokoscreamery smør, blødgjort ⁣ » half kop ahornsirup crownmaple » 2 tsk vaniljeekstrakt ⁣ » 1 kop frysetørrede jordbær, knust ⁣ sirupsmør, 1 kartonsirup. og vaniljeekstrakt sammen til det er let og luftigt. 2. Sigt knuste jordbær i og fold sammen. 3. Afkøl i 5-10 minutter. 4. Frost din yndlingskage eller cupcake. 5. God fornøjelse :)⁣ •⁣ •⁣ Tag thezestyplate eller DM mig med dine forlystelser! Håber du elsker det 🤍

Related Articles

Back to top button