Kogeopskrifter

Ordet “gryderet” får mig til at tænke på sitcoms fra begyndelsen af ​​80’erne. Så jeg ringer ikke til…

Ordet “gryderet” får mig til at tænke på sitcoms fra begyndelsen af ​​80’erne. Så jeg kalder det ikke 🔥 Rainbow Vegetable Stack en gryderet (selvom jeg er ret sikker på, at det er en gryde, og jeg er stor fan af 80’erne). 1.) Skær mandolinen ud, skær nogle kartofler, zucchini, squash og vandmelonræddike i skiver. 2.) Krydr medaljonerne, begynd at fliselægge dem, og læg noget cremet spinat imellem. 3.) Prime med parmesan, rasp, salt og peber og et skvæt olivenolie og bag derefter indtil det er dejligt! Jeg kunne lovligt spise dette som hovedret alle ugens dage og være glad. Det er også en oplagt tilbehørsvinder. Ret sød video på TikTok: ben0fficial

Related Articles

Back to top button