Kogeopskrifter

Middag kl. Efter at have fortalt mig selv i flere måneder, at jeg skulle bestille bord hos…

Middag på kinneucharinn Efter at have fortalt mig selv i flere måneder, at jeg skulle bestille bord på kinneucharinn i går aftes, nåede jeg endelig hjem til Fife og aflagde denne absolutte perle af en restaurant et besøg. Kinneuchar Inn er en kro fra det 17. århundrede, som er fuld af charme og serverer en ringe tallerken mad. Deres menu er spækket med de mest utrolige ingredienser, som er hentet lige uden for døren i det mest generøse spisekammer, som er East Neuk. Vi startede med lidt snacks – hus surdej og dyrket smør samt grisehoved kroketter med hjemmelavet brun sovs. Kroketterne var en showstopper, og jeg kunne have badet i den brune sauce, da den ærligt talt var LÆKKER. Til at starte med fik Rosie Pittenweam blæksprutte med skordalia, og jeg fik burrata, blodappelsin, cikorie og pangrattato. Kan du gå galt med burrata? Jeg tror ikke. Males denne ret var især på min gade, da jeg elsker elsker elsker blodappelsin. Og som hovedregel fik vi den absolut spektakulære delelagrede Lincolnshire-røde oksefilet, som kom medium sjælden og blev serveret med chips og peberrod. Vi valgte også at tilføje nogle smørsmurte grøntsager på siden, og det hele var naked perfekt. Et besøg er bestemt værd at stikke ind i din kalender. Lækre retter lavet af kvalitetsråvarer, hentet fra de bedste leverandører! Det er også en bonus, at det foregår et af mine yndlingssteder i landet. Jeg kommer aldrig til at kede mig af The East Neuk 💛

Related Articles

7 Comments

  1. I was there with friends last weekend and can honestly say it’s the best meal I’ve had in years. Inventive and unpretentious, full of flavour and all locally sourced. Staff were fantastic too. I will def be back x

  2. #eastneuk #fife #scotland #scottishrestaurant #restaurant #eatlocal #locallysourced #foodie #foodblogger #foodlover #foodblogfeed #foodphotography #foodstagram #glasgowfoodie #glasgowblogger #ukfoodie #ukfoodblogger #burrata #squid #calamari #seafood #steak #seasonal #seasonalproduce #food52 #f52grams #masterchefuk #masterchef #comfortfood

Back to top button