Kogeopskrifter

Mezze frokost på BABA (igen) I går tilbragte jeg dagen i Edinburgh med min gor…

📍Mezze frokost på BABA (igen) I går tilbragte jeg dagen i Edinburgh med min kløft mor, og realistisk var der kun ét sted, vi kunne besøge til frokost, der ville tilfredsstille vores trang – babaedinburgh Jeg ved, at jeg skrev et indlæg for kun et par måneder siden om dette restaurant, males det er for godt, og maden er for smuk til ikke at få et andet indlæg af sig selv. Jeg mener, se på retterne 😍😍😍 Præsentationen er på plads! Min mor er en veggie, så vi delte, den grønne harissa og ærtehummus, som var en dejlig afveksling fra din almindelige hummus, labneh med harissa og tomater, babaganoush, blomkålsfritter og type sød kartoffel med safrancreme fraiche. Jeg fik også oksekød, røget bacon og knoglemarvskofte med slaw, og min mor fik broccoli, blødkogte æg og linser. Hver enkelt ret var fantastisk, males jeg tror, ​​at labneh og kofte var de standouts for mig – jeg kunne ikke få nok, og jeg var dybest set nødt til at rulle restauranten ud 😂 Råb op igen til teamet babaedinburgh, som er tremendous opmærksomme og altid en glæde at chatte med. Ingen tvivl om, at jeg vil være tilbage igen!

Related Articles

Back to top button