Kogeopskrifter

Jeg vil ikke kede dig med min traditionelle steak prep-teknik – de fleste af os laver…

Jeg vil ikke kede dig med min traditionelle steak prep-teknik – de fleste af os gør det relativt ens, så det giver ingen mening at opføre mig, som om jeg afslører noget innovativt på den entrance. Males denne sammensatte elsker smør? Sådan en nem måde at opgradere enhver bøf på, og jeg vil vædde på, at din yndlingsmadblogger ikke har dette i deres portefølje endnu (males jeg er sikker på, at flere snart vil). Kombiner: • Blødgjort smør • Balsamico • Grov dijonsennep • Friskhakket persille • Trøffelsalt • Trøffelhonning • Friskhakket hvidløg Paks ind i bagepapir og stil den på køl, indtil den er quick. Skær en medaljon, og slip den på din bøf (den udskæring du kan lide, og hvordan du kan lide at tilberede den). Video på TikTok: ben0fficial

Related Articles

Back to top button