Kogeopskrifter

Ingen smør/olie pudekage & Frangipane hjerte. Du ved, hvordan du nogle gange tørster…

Ingen smør/olie pudekage & Frangipane hjerte ✨ . Du ved, hvordan du nogle gange har lyst til slik, males du virkelig ikke vil have noget for tungt? Det er hvad du leder efter 😁 . Denne kage indeholdt ikke noget forarbejdet fedt, ingen tilsat olie eller smør! Blødheden kommer fra yoghurten og mandelmelen 😊 . Og fordi vi elsker mandler her, tilføjede jeg lidt Frangipane-pasta gemt indeni 🤩 Du kan helt undlade det, det vil give dig en fin kagebund til at riste den om morgenen og tilføje din yndlingstopping som marmelade eller vegansk nutella 😋 . Her kommer opskriften! . * 200gr vegansk yoghurt (alpro vanilje for mig) * 120gr sojamælk * 1 spsk eddike Lad det stivne i 5 min. * 220gr mel * 90gr sukker * 80gr mandelmel * 10gr hævemiddel * knivspids salt og dråbe af vanilje. Til frangipanen * 80 g vegansk yoghurt * 100 g mandelmel * 50 g sukker * 1 spsk sojamælk * dråbe mandelessens . Hæld din brødform 2/three af din dej i, tilsæt langsomt din frangipane og dæk med den resterende dej. Du kan drysse med gemte mandler! Jeg lavede for meget frangipane til denne, så jeg tilføjede min på toppen 😅 . Bages i 45 min ved 180° (når du tjekker om din kage er stegt, så sørg for ikke at stikke kniven i midten, males uden for frangipane-laget). God fornøjelse!! . Fortæl mig hvordan du går 😊 . Hav en skøn dag ✨. . . . . . . . . . .

Related Articles

3 Comments

Back to top button