Kogeopskrifter

Hvis du leder efter et twist på en typisk kanelbolleopskrift, er disse svenske c…

Hvis du leder efter et twist på en typisk kanelbolleopskrift, er disse svenske kanelboller et should at prøve. Fyldt med kardemomme, kanel, brun farin og smør giver de en perfekt efterårshygge. En blød bolle, der er den helt rigtige mængde sødme, fortærer let et par stykker. Jeg kiggede på mange opskrifter og så et par videoer, males besluttede, at gimmesomeoven-opskriften var den, jeg ville prøve. Hun forklarer, hvordan man laver dem trin for trin på sin Instagram, og jeg må sige, at de er absolut guddommelige. Jeg ændrede hendes opskrift lidt ved at bruge mandelskiver, da jeg ikke havde perlesukker, og jeg penslede dem med brunt smør, da de kom ud af ovnen. Tak gimmesomeoven for opskriften, jeg kan ikke vente med at lave dem igen. Glædelig mandag!! . . . .

Related Articles

2 Comments

Back to top button