Kogeopskrifter

Hej! Længe ikke talt Undskyld for radiotavsheden de sidste par m…

Hej! Very long time no converse 👋🏽 Beklager radiotavsheden de sidste par måneder. Jeg blev ved med at mene at skrive et indlæg, males livet har naked været travlt, og en dag blinkede jeg, og pludselig er det SLUTTEN AF AUGUST?!?! Er der andre, der tænker, at denne sommer er gået 3x hastighed? Jeg har haft travlt med en masse non-public middage for en masse dejlige dejlige mennesker, og jeg startede også for nylig i en ny rolle på mit job som fødevareudviklingschef, hvilket er tremendous spændende! Så min hjerne er fuld af mad mad mad 24/7 😂 Dedikerer mit første indlæg tilbage i et stykke tid til den dejlige Maggie og hendes familie, som jeg lavede en middag til i sidste uge. Det var hendes mors 60 års fødselsdag, og de havde anmodet om en sommerlig middelhavsinspireret menu, som jeg var begejstret for at levere! Amuse var noget smukt surdejsbrød fra den fantastiske cottonrake med et pisket smør med dulse. Til at starte med serverede jeg ricotta, ærter og valnøddetortellini med ærtepuré, prosciutto chips, friske ærter, ærteskud og en brun smørsauce. Det vigtigste var et ristet fritgående kyllingebryst med rosenharissa-yoghurtsauce, en brunt smør, salat med hvide bønne med citron og urter, bagte vintomater og sprød mør stilk. Og desserten var en klassisk klistret toffee-budding med en misosaltet karamelsauce, friske skotske hindbær og en orange creme fraiche. Tak for at have mig Maggie og Co! Havde en fantastisk tid sammen med jer alle og så glad for at I nød maden 🤩😘 Tag fats, hvis du har en begivenhed i tankerne, som du har brug for en til at rasle lidt op, og jeg ville elske at høre dine ideer 💡

Related Articles

Back to top button