Kogeopskrifter

Grøntsags-chopsuey. En nærende ret fyldt med smag. . Opskrift: at lave t…

Grøntsags-chopsuey. En nærende ret fyldt med smag. . Opskrift: For at lave chopsuey saucen bland 1 spsk majsmel, 1 tsk sukker og 1 tsk sesamolie i 1 kop hvis vegetabilsk bouillon. Tag en wok og tilsæt 2 spsk olie. Når olien begynder at varme, tilsæt 1 spsk smør og steg to fed hvidløg og revet ingefær. Tilsæt rødløgene og steg i 1 min. Tilsæt derefter gulerødderne og kog i yderligere min., efterfulgt af bønnerne. Tilsæt babymajs og champignon og kog i 15 min. Tilsæt til sidst kålen og tilsæt half of kop grøntsagsfond, dæk gryden og lad det koge i dampen i to min. Tilsæt nu chopsuey saucen og giv den en god blanding. Tilsæt bladselleri og bland det i 1 min, indtil saucen tykner. . .

Related Articles

Back to top button