Kogeopskrifter

Frokost I weekenden besøgte jeg på George Street i Edinburgh med to lukkede…

Frokost babaedinburgh 💫 I weekenden besøgte jeg babaedinburgh på George Avenue i Edinburgh med to nære venner, som jeg ikke havde set i evigheder! At tilbringe kvalitetstid med venner INDENDØRS var allerede sådan en skøn fornøjelse, males det blev gjort 100% bedre, da maden var sindssygt god, og restauranten var blodig smuk 😍. Jeg kunne helt ærligt have spist alt for fanden på den menu, hvis min banksaldo og taljelinje ville have tilladt det 😂 Mellem os fik vi en række retter, som du kan se på dette billede – babaganoush, rødbedehummus, type sød kartoffel, langsom kogt lammeskulder, labneh og tomater, blomkålsshawarma og kyllingelår med cashewnøddesmør. Alle 10/10, pakket med smag og tekstur og virkelig god værdi for pengene! Jeg er helt vild med at kunne spise indendørs igen og kan ikke vente med at komme tilbage til dette sted for at arbejde mig igennem resten af ​​det, der tilbydes 🙌🏽.

Related Articles

Back to top button