Kogeopskrifter

Epikurer af Cail Bruich | AD Søndag aften rundede jeg det, der var et vidunder…

📍 Epicures af Cail Bruich | AD Søndag aften rundede jeg, hvad der var en vidunderlig 27-års fødselsdag, med en endnu mere vidunderlig middag på epicuresbycailbruich. Dette måltid var en rigtig godbid, og jeg er ikke holdt op med at begejstre for det siden! Hver ret, vi prøvede, var absolut lækker (med et par rigtige stand outs), og holdet var på punkt! Så mange af smagene og teksturerne overraskede mig og fik mig virkelig begejstret, da jeg ikke havde haft noget lignende i Glasgow før 🤩 Til at starte med valgte Kyle og jeg focacciaen med karamelliseret løg hummus dip og san marzano tomat og hvid balsamico dip samt rejekiks med cashew satay. Til hovedretten fik vi det koreanske glaserede svinekød serveret med XO-kål og saltede jordnødder og den sorte hvidløgs-bøfkind serveret med okseærter, kålrabi-slaw og cacklebean-æg med en aspect af grillet majs, varm sauce og limecreme. Det er temmelig svært at finde ud af, hvad der var vores favorit, da ALT var SÅ FANTASTISK velsmagende!! Males jeg må sige, rejer kiks med satay og oksekød kinden var ude af denne verden, og du vil fortryde ikke at prøve dem. epicuresbycailbruich har du lyst til at give mig opskriften? 😂 Også massivt råb til ice tea, som er den bedste ordentlige ice tea, jeg har fået uden for SE Asien! Ultimativ forkælelse, fantastisk størrelse portioner, 10/10 service og stor værdi for pengene – jeg kommer helt sikkert tilbage!

Related Articles

Back to top button