Kogeopskrifter

Denne gang i sidste uge var jeg på vej gennem et bord fyldt med, hvad der kun kan…

Denne gang i sidste uge var jeg på vej gennem et bord fyldt med, hvad der kun kan beskrives som PURE HEAVEN – du kan ikke holde mig væk fra dette sted og deres spuds 😂 Endnu en gang leverede 5 March en absolut lækker menu, og da jeg ikke gjorde det spise hvad som helst den dag i forventning, er det sikkert at sige, at jeg gjorde et solidt indhug i deres små tallerkener menumuligheder. Vi delte guindilla chili og til dagen oliven med hummus og endive som små snacks. Og til hovedbegivenheden fik vi… Muslingerne og hjertemuslingerne kogt i hvidvin og dild Grillet makrel med jordskok 36 timers brief rib med forkullede jalapeño Svinekam med knoldselleri remoulade Stegt spuds (naturligvis) Okseburgeren med rygeost og speciel sauce – Kyle beskrev burgeren som en af ​​de bedste burgere, han nogensinde havde spist, og på grund af det faktum, at han slugte den, så snart han så øjnene på den, fik jeg et smukt billede af en halvspist burger. Pud var en herlig chokolademousse med brombær og hasselnøddeskørt. Holder allerede øje med min kalender for at reservere ved mit næste besøg!

Related Articles

Back to top button