Kogeopskrifter

Birria Tacos fra Seeing as it is Taco Tuesday, jeg tænkte, at jeg ville tage over…

Birria Tacos fra rafasdiner 🌮💫 Da det er Taco Tuesday, tænkte jeg, at jeg ville tage over til rafasdiner for at prøve deres birria tacos, som alle har snakket om. Som du kan se på billederne, så de helt drømmende ud, og de var også absolut lækre! Portionsstørrelsen var også virkelig generøs, hvilket er en kæmpe tommelfinger op fra mig 👍🏼 Oksekødet indeni var virkelig mørt og saftigt, og tacos i sig selv havde en fantastisk konsistens og holdt rigtig godt sammen (jeg kan ikke have det med tacos, når indholdet er glide og glide over hele butikken). Jeg tror, ​​jeg ville have ønsket en lidt mere punchier smag i bouillonen, males det er måske naked mig, da jeg elsker en god krydret salt adobo bouillon. Alt i alt et fantastisk måltid og en meget glad mave!😍

Related Articles

Back to top button