Kogeopskrifter

2021 Round Up Hvilken vild tur 2021 har været! Ind i 2021 ville jeg aldrig have…

2021 Spherical Up 💫 Hvilken vild tur 2021 har været! Når jeg gik ind i 2021, ville jeg aldrig have troet, hvad det nye år ville bringe mig. Jeg formåede på en eller anden måde at optræde på jeres tv-skærme som en Masterchef UK-deltager og nåede videre til kvartfinalen – en rigtig drøm, der gik i opfyldelse! Derefter fik jeg et nyt job, hvor jeg arbejdede for et fantastisk skotsk cateringfirma som en af ​​deres eventdesignere, hvilket var et skræmmende spring ud i det ukendte, males en utrolig og givende beslutning. Kyle og jeg blev forlovet (woooo!) og havde det bedste tidspunkt at fejre med alle vores kære. Jeg har arbejdet med nogle fantastiske mærker i løbet af året og besøgt en hel masse af de lækreste og mest spændende restauranter, Skotland har at byde på. Jeg formåede at passe et par skotske ferier ind og formåede endda at sætte mig på et fly for første gang i næsten 2 år (sikke en nyhed!) og rejse til Tyrkiet for at spise mig rundt i Istanbul. Den måske mest spændende del er at starte mit eget satsning på personal middags- og aftensmadsklubber, som jeg ikke kan vente med at udvikle i 2022. Det har været et udfordrende år for de fleste, og 2021 har kastet et par skruer i arbejdet undervejs for mig selv, males jeg vil ser altid tilbage på 2021 med et smil, da jeg har formået at opnå så mange ting, jeg kun havde drømt om at gøre. Jeg håber, at I alle også har gode minder at se tilbage på fra 2021, og at I får et fantastisk nytår, uanset om I er krøllet sammen på sofaen med en skål pasta som mig, eller I fejrer med jeres familie og venner! Swipe med for nogle af de bedste madminder/generel hygge fra året 👉🏽

Related Articles

Back to top button