Kogeopskrifter

𝘋𝘪𝘯𝘯𝘦𝘳 𝘢𝘵 𝘊𝘭𝘶𝘣𝘦 𝘋𝘦 𝘑𝘰𝘳𝘯𝘢𝘭𝘪𝘰 …

𝘋𝘪𝘯𝘯𝘦𝘳 𝘢𝘵 𝘊𝘭𝘶𝘣𝘦 𝘋𝘦 𝘑𝘰𝘳𝘯𝘢𝘭𝘪𝘰 restauranteclubedejornalistas, som er gemt intetanende væk i en bygning fra det 18. århundrede lige ved fortovet på en stille villavej, som engang var et familiepalæ. Ikke kun producerede denne restaurant en utrolig lækker menu, males også en yderst speciel oplevelse, fuld af små unikke detaljer, der gjorde den virkelig mindeværdig og en 10/10 stemning. Efter et financial institution på den retailer trædør blev vi mødt af den venlige vært og et glas mousserende vin og ført hen til vores bord. Til at starte med havde jeg den ristede aubergine med misokaramel og pistacienødder, som lignede bedragerisk en klæbrig toffee-budding og var den perfekte kombination af sødt og salt. Kyle valgte den hvide fisk ceviche med mango French dressing og krydrede popcorn. Til hovedretter havde jeg en af ​​de lækreste retter, jeg har spist i år – type svinenakke, rejer, hvide bønner og kokosmælk. Da jeg læste denne ret på menuen, var jeg ærligt talt lidt bekymret for, hvordan den ville fungere, males jeg elsker svinekød og jeg elsker kokos, så jeg kunne ikke lade være, og jeg er så glad for, at jeg valgte den, da den var helt fantastisk, og alle komponenterne komplimenterede hinanden perfekt. Kyle gik efter blæksprutten med rosmarin, sød kartoffelpuré og forårsløg, som også var fantastisk. Jeg sneg mig en mundfuld og blæksprutten var helt mør. Til dessert valgte vi to af de mere usædvanlige varianter af is – eukalyptus og basilikum. Begge var så friske og lette og den ideelle afslutning på måltidet. Der var også et strålende portugisisk vinkort, som tjeneren glad talte os igennem og de regioner, de havde hentet fra. Hvis du er i Lissabon, bør dette sted bestemt være på din rejseplan. En unik og tankevækkende menu og oplevelse, som vi vil huske i lang tid.

Related Articles

Back to top button